Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Yangın - Antalya'da site içerisinde çıkan yangın korkuttu - Asayiş ... _ Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

Antalya Yangın - Antalya'da site içerisinde çıkan yangın korkuttu - Asayiş ... _ Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın. En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın. Antalya osb'de son dakika yangın haberi!

Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya valisi münir karaloğlu, yangın kontrol altında, maddi zarar büyük açıklamasını yaptı. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları.

Antalya'da Restoranda Yangın - Son Dakika
Antalya'da Restoranda Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın. Antalya yangın haberleri bu sayfada.

Antalya yangın haberleri bu sayfada.

Antalya son dakika haberleri : Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Antalya yangın nerede, haritaları, antalya ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 28 sonuç. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya yangın haberleri bu sayfada. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın.

Antalya'da dev yangın - ASAYİŞ - ANTALYA'NIN İLK VE TEK ...
Antalya'da dev yangın - ASAYİŞ - ANTALYA'NIN İLK VE TEK ... from www.haberantalya.com
Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya son dakika haberleri : Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların. Sabah saatlerindeki yangına müdahale için olay yerine. Antalya'nın kemer ilçesinde lüks otelde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale. Antalya'nın kemer ilçesinde lüks otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi'nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı'nda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Antalya'da korkutan yangın
Antalya'da korkutan yangın from cdno.yenicaggazetesi.com.tr
İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale. Antalya yangın nerede, haritaları, antalya ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 28 sonuç. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın.

Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Antalya yangın haberleri bu sayfada. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya yangın nerede, haritaları, antalya ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 28 sonuç. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın.